Over Ons

Bureau

Liesbeth Nagelkerke
Coördinator

Al heel wat jaren ben ik werkzaam binnen de private goede doelen sector en ben ik in meer en mindere mate betrokken bij vele ontwikkelingsprojecten over de hele wereld. Ik verzorg voor meerdere partijen de aanvragentrajecten en beheer de projectadministratie inclusief de projectreportages.

Daarbij heb ik gezien en geleerd hoe essentieel het is dat mensen (weer) zelf hun verantwoordelijkheid en draad in het leven oppakken. En ook hoe moeilijk het is om dat te bereiken, niet alleen voor de mensen daar maar ook voor ons omdat onze normen en waarden en perceptie van geluk niet dezelfde zijn als in een andere cultuur. Wanneer is eigen verantwoordelijkheid weer opgepakt? Wanneer is het ‘genoeg’ geweest?

Door de spontaan opgezette, en zo succesvolle noodhulp na de aardbeving in Nepal, ben ik heel direct betrokken geraakt. Dit raakte mij in hart en ziel, en verbond mij met het welzijn van de bevolking in Nepal. Vanuit deze betrokkenheid ben ik in de noodperiode tot het uiterste fondsen gaan werven. Deze wervende functie zette ik, zoals mijn donateurs van mij verwachtte, vanzelfsprekend voort in de wederopbouwactiviteiten. En ook daar lijkt het niet te stoppen. Er is nog zoveel te doen.

Alle werkzaamheden die we doen voor de stichting zijn kostenvrij, tenzij met een donor specifiek afgesproken.

Liesbeth Nagelkerke

Gert-Jan Loedeman
Ondersteuning

Sinds 2013 werkt Gert-Jan samen met Liesbeth Nagelkerke.
Deze samenwerking beviel zo goed dat hij deze voortzette in Stichting Reach Out Too. Het werken in de goeden doelensector sluit goed aan bij zijn interesse en zijn overtuiging dat de plaats waar je geboren bent, bepaald is door het toeval. “Het toeval geboren te zijn in welvaart schept een verantwoordelijkheid voor degenen die in armoede zijn geboren”.

Gert-Jan Loedeman

Bestuur

Het bestuur van de Stichting Reach Out Too bestaat uit:

Helmi Doude van Troostwijk – Voorzitter

Helmi Doude van Troostwijk-Stuart, notaris,  studeerde notarieel recht in Leiden. In 1997 begon zij bij Böggemann en Weijenborg Notarissen te Amstelveen. Vervolgens werkte ze een aantal jaren bij Schut Grosheide (nu DLA Piper Nederland) in Amsterdam (een groot multidisciplinair kantoor) en bij Spek en Van den Beld Notarissen in Leusden. Bij de diverse kantoren is onroerend goed recht een van haar specialisaties geworden.

Helmi Doude van Troostwijk

Kaat Burbidge-van Velde

Kaat Burbidge-van Velde

Rob van Wechem – Penningmeester

Sinds 2000 is Rob werkzaam in de beleggingswereld. Hoewel het scala aan cliënten dat hij bedient, loopt van vermogende particulieren tot pensioenfondsen, is het adviseren van non-profit instellingen over vermogensvraagstukken en het beheren van hun vermogen een rode draad in zijn professionele leven. Hij vindt het leuk om de kennis en ervaring die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan in te zetten om Stichting Reach Out Too te helpen zich verder te ontwikkelen en op deze manier zijn bijdrage te leveren aan de situatie in Nepal.

Rob van Wechem

Het bestuur doet haar werk onbezoldigd.