In November is weer hard gewerkt aan de verschillende gezondheidsposten.
Opmerkelijk was de situatie in Bridhim. De weg was versperd door één van de vele landslides in de regentijd. Er lagen meerdere enorme stenen op de weg die de weg zelfs niet eens meer zichtbaar maakte. Toch moesten de bouwmaterialen vervoerd worden. Dit is gedaan met menskracht, georganiseerd door het dorp zelf.
Dit ging niet zonder gevaar voor eigen leven. Zelfs de enorme platen zijn op de rug over de rotsen heen gedragen. Gelukkig is het allemaal goed gegaan en kan men nu verder met de bouw daar.

De healthpost van Gatlang is klaar om te worden overgedragen en is in gebruik genomen, evenals de post in Syafru. De overdracht aan de overheid vindt later plaats.
Met de reparaties van de healthposts van Bhorle, Chilimine en Timure wordt
eind deze maand gestart.

Op het gebied van de integrale aanpakzijn vele activiteiten uitgevoerd. Een greep uit deze: in verschillende dorpen is een inventarisatie gedaan van mensen met een handicap, de selfhelpgroups van Thuman staan te springen om met het spaarprogramma te starten, het ‘best wishes’ programma voor zwangere vrouwen loopt goed, schoolspullen zijn verspreid onder kinderen waar nodig,
childclubs zijn voorzien van sportmaterialen voor hun activiteiten, de bouw van de scholen in Bhorle en Ramche lopen door. In Bridhim worden gesprekken gevoerd met de gemeenschap en de districtsoverheid over hoe scholing verder moet gaan in Bridhim aangezien 95% van de kinderen met een beurs die zij krijgen van verschillende toeristen, studeren in Dhunche of kathmandu.